Hämeenlinnan Ruununmyllyn alakoulu on aloittanut oman Zapway – liikuntaryhmänsä. Mielenkiintoista ja hauskaa on ehditty kokemaan: Liikuntaosaaja Tuulia Laine on muiden Hämeenlinnan koulujen Zapway-ryhmien lailla kartoittanut ensin perheiden kanssa Hämeenlinnan seudun tarjolla olevia liikuntalajeja. Sitten, loppusyksystä -13, Runskin Zapway – perheet ovat osallistuneet jo mm. jousiammuntaan ja maahockeyihin. Tuulia on lisäksi tutustuttanut ryhmänsä mitä erilaisimpiin sisä- ja ulkoliikunnan lajeihin ja leikkeihin.

Ortelan, Nummen ja Jukolan alakoulujen Zapway – ryhmissä on samaten ollut vilkasta. Saila Hilvolan, Esapekka Viinikan ja Riitta Mäkisen johdolla kukin Zapway – ryhmä on hankkinut edullista ja asianmukaista perehtymistä hyvin moneen eri liikuntalajiin.

Kaikkien Zapway – ryhmien yhteinen syyskauden päätöstapahtuma Aulangon ulkoilumajalla 9.12.13 oli upea ilta: Keli oli kunnon talvinen, ja majan ulkoalueella tutustuttiin lasten ja aikuisten sekaryhmissä moniin hauskoihin talvisiin ulkoliikuntaleikkeihin. Sitten istuttiin kotaan ja sen ympärille vaihtamaan ideoita ja kokemuksia. Grillattiin makkaraa, ja herkuteltiin lämpimän glögin ja joulutorttujen ääressä.

HPK, Zapwayn yksi kolmesta kummiseurasta, tarjosi Hannu Savolaisen kautta Zapway – ryhmille perinteiseen tapaan kiinnityksen Kerhon Liigakiekko – kotiotteluun. Jukolan ja Runskin Zapway – ryhmien jäsenperheet kannustivat Kerhoa Ässiä vastaan 29.11.13 – ja kaikki voivat liikunnan merkeissä hyvin! Nyt alkukeväästä -14 myös Ortelan ja Nummen koulujen Zap-perheet osallistuvat HPK – kotiotteluun. Saa nähdä onko maalissa Zapwayn uusin urheilijakummi, maailmanmestari Juuse Saros.