seinakiipeilya-normal.jpg

Hämeenlinnan Linnanpuistossa on 6. syyskuuta tarjolla runsaasti ohjelmaa kaiken ikäisille, kun monimuotoinen tapahtumapäivä perheille starttaa käyntiin kello 11.00.

Tänä syksynä Linnanniemessä yhdistetään monen toimijan voimat ja näin luodaan aivan uusi tapahtumapäivän konsepti. Siihen mahtuu Linnanpuistossa monipuolista liikuntaa ja etäämpänä Linnanniemessä museoiden mielenkiintoiseen näyttelytarjontaan ja museoesineistöön sekä puolustusvoimien nykykalustoon ja toimintaan tutustumista.

Zapway liikuttaa Linnanpuistossa

Linnanpuistossa Sinua, minua ja kaikkia meitä liikuttaa jo viisi vuotta Hämeenlinnassa toiminut Zapway. Zapway tarjoaa aikuisten ja lasten yhteistä vapaamuotoista ja samalla osaajaohjattua liikkumista, todella monipuolisella lajikirjolla. Zapwayn toimijoiden ajatuksena onkin viedä niin lapset kuin aikuisetkin iloisiin seikkailuihin liikunnan avulla.

Perhepäivän aikana voit kokeilla yhdessä toisten kanssa, hauskasti ja turvallisesti esimerkiksi puhallustikkaa tai rytmistä cheerlaeding-tanssia, pienoisauto-ajelua tai yrittää osumaa rugby- tai norsupallomaaliin. Lisäksi tapahtumassa ovat edustettuina mm. erityisliikkujien lajit, ja urheiluseuroista HPK:n, Steelersin ja HJS:n lajit.

Lue lisää: www.hameenlinna.fi/linnanniemenperhepaiva